Csatlakozz te is!

A közösséghez


Kedvenc évszakod?

Hűvös ősz? Havazó tél? Ébredező tavasz? Tüzes nyár?

Írd meg te is!


Balaton verseny

Gyűjts minél több információt a Balatonról, és oszd meg velünk!

A verseny véget ért.


Kedvenc énekes/együttes

Készíts portált a kedvencedről, nevezz, és nyerj!

A verseny véget ért.

Talányos
G-Pozitív
G-PHÁZ HÍRFOLYAM

Új modul és ötletelés

2010.08.31. 16:18, superuser

Új személyes topik indult, tessék kommentelni: LINK

Más: Az alábbi funkciók jelenleg tesztelés alatt állnak, amint a tesztelés elkészül, ti is használhatjátok mindet: kommentplusz modul, több blog létrehozási lehetőség, fejlettebb blogplusz, új eseménynaptár + naptár, fejlettebb vendégkönyv és apróságok.

Más: Szeretném a Histórián lévő belső topikokat picit jobban elérhetővé tenni úgy, hogy a főmenüpontokra kattintva lenyílhatna egy vízszintes menüben a fűmenüpont alatt található összes almenüpont. Tehát a főoldalról egyből elérhető lenne az összes belső modul, nem kellene végigmászni az oldalon, ugyanakkor ennek a lehetősége megmaradna. Kérdés: Van valamilyen ötletetek vagy tanácsotok, igényetek, hogy milyen megoldást válasszak? Ötleteljetek nekem. :)

Hírek + új modul

2010.08.30. 16:39, superuser

Sziasztok, örülök, hogy újra itt lehetek. Írtam nektek egy kis leírást Prágáról, amit az előző bejegyzésben olvashattok. 

Ezenkívül új személyes topik indult, kommenteljetek: LINK
A történetíró versenyt lezártam, eredményhidetés csütörtök délután várható.
Új hét képe érkezett egyenesen Prágából.

Más: Rászakadtunk pár új funkció tesztelésére, pl. a komment pluszra.

Prága - pár szóban

2010.08.30. 14:44, superuser

... és pár képben természetesen. Nos, ígértem nektek egy kis kitekintést Prágába érdekességképpen. Nem fogok túlzásokba esni, viszont elmesélem pár szóban, hogy mi a helyzet. Rengeteg képet készítettem, ezeknek a felét már kihajítottam, de így is maradt egy csekély 625 darabból álló album.

Az útleírás és az album a továbbiakban megtekinthető.

Superuser visszatért

2010.08.28. 20:29, superuser

Hejho, visszatértem. Hétfőtől megint felpörgünk picit, legalábbis remélem, mert ahogy elnéztem, nem estetek túlzásba a közösségi lét megélését illetően. :P Hétfőn hozok nektek mindenféle jóságot Prágáról, és a versenyeket is zárjuk hamarosan. Nem vagyok kipihent, viszont széttúráztam az agyamat, négyszer napszúrást kaptam, úgyhogy most elfekszem nyugvósba. Jó hétvégét nektek!

Távol 1 hétig

2010.08.22. 12:07, superuser

Az előző bejegyzés - mondanivalóját tekintve - természetesen több, mint túlzás, de nem kell megijedni, mert nem tűnök el, csak egy hétre elutazom. Prágába megyek, úgyhogy nem leszek internet közelben jövőhét szombatig. Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és egymásra is. Ha valami gond van, jelezzétek a webmester@gportal.hu címen. Az ajándékom pedig a következő:

Superuser búcsúzik

2010.08.22. 01:03, superuser

Ma elbúcsúzom tőletek, és hagyok nektek egy kis búcsúajándékot is. Az ajándék meglepetés lesz, de annyi bizonyos, hogy a legszerencsésebbek, legokosabbak és leggyorsabbak sok kreditet zsebelhetnek be. Ma délben egy rövid üzenet keretében megtaláljátok az ajándékomat is itt a Histórián.

Búcsúajándék érkezik: MA 12:00 ÓRAKOR

Hírlevél

2010.08.21. 12:31, superuser

A portál jobb alsó részén felbukkant egy hírlevél modul, ez újdonság a Histórián, eddig nem volt ilyen. Azért is került elő a funkció, mert a jövőben szeretném bevezetni a hírlevelet a portálon. Hírlevélben fogom összefoglalni a későbbiekben a fontosabb eseményeket, valamint játékra is szeretném felhasználni, hasonlóképpen, mint az elmúlt hét körlevelét. A későbbi keresgélős játékok (pl. karácsonyi, nyúlkeresés stb.) várható időpontját és részleteit is hírlevélben fogom elküldeni. Ha szeretnél a jövőben e-mailben értesülni a fontosabb eseményekről,  iratkozz fel a hírlevélre.

SMS-banner

2010.08.20. 19:23, superuser

A História fejléc alatt futó SMS-banner nem ugyanaz, mint a főoldali és a portálok alatti SMS-banner, csak ugyanúgy néz ki. A História SMS-bannere ingyenes, bejelentkezés után a kérdőjel ikonra (Te is üzennél?) kattintva bárki feladhat hirdetést. Mindig a legutóbb feladott 20 hirdetés fut a csíkon. A legutóbb feladott 100 hirdetést az archívum ikonra (Régebbi üzenetek...) láthatjátok.

A hirdetésfeladás tehát nem kerül semmibe, úgyhogy használjátok bátran.

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments