Csatlakozz te is!

A közösséghez

 
 

Írj a Télapónak!

Télapó itt van, hó a subája, Jég a cipője, leng a szakálla... és levéllel érkezett! Olvasd el!


Hamarosan... :)

Mit szeretnétek? Képet szerkeszteni? Fotózni? Új portált építeni? Kommenteljetek versenyekről is!

Hogy bírod a kritikát?
Személyes Hogy bírod a kritikát?

Hogy viseled a kritikát? Hogyan reagálsz a kritikára?
Mit veszel figyelembe, ha kritikát kapsz? Mit tanácsolsz másoknak?

83 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2011.01.15. 01:17
Danny

Úgy gondolom, hogy tiszteljük már meg egymást azzal, hogy, ha negatív kritikát is mondunk, akkor azt úgy, hogy ne legyen sértő. Viszont én nem kertelek, megmondom az igazat, persze kulturáltan. És ezt várom el másoktól is.

Idézet
2011.01.15. 00:13
panelka

Attól függ, de általában hangulatfüggő. Ha szépen mondják, nem durván elviselem, de ha a  szememre hányják kiakadok tőle.

Idézet
2011.01.09. 20:13
Ammie.{lonely-zombie.gp

Attól függ, milyen hangvételű. Hogyha normálisan, építő célzattal közlik, akkor rendben van, viszont ha valaki bunkón mondja, akkor legyilkolnám. ^^

Idézet
2010.08.12. 23:16
Miharu

Nekem szerencsére nem voltak ilyen gondjaim... Egyszer chat-ben mondta valaki, hogy sz*r az oldal, és utálja a tartalmát, de erre csak annyit kell mondani, hogyha nem tetszik, ne nézd... Egyébként szerencsére csak jókat kaptam, akkor örülök a fejemnek. Egyébként jól bírom a rossz kritikákat, sőt, mindig kérek, amikor megkapom vagy rögtön gondolkozok rajta és próbálok javítani, vagy egy kicsit szomorkodok, hogy ügyetlen voltam, és utána azt csinálom, mint az első verziónál. :)

Idézet
2010.05.09. 15:51
Gerike99

De mivel én se bírom, a sajátjaimat inkább befojtom és magamban modom el. Ha az ember megérdemli(például leszidott csúnyán, pedig az ő oldala sem jobb, vagy lopással vádolt,pedig nem is loptam(erre jó példa a totaldramajungle.eoldal vitánk)) Akkor kifojtom, mert nem bírom tovább tartani. De ha nem, akkor benn tartom, akármennyit is kéne benn tartani...

Idézet
2010.05.09. 15:32
Gerike99

Látom te megértesz. engem mindenki utál a neten. Az oldalam kritikáiban azt nem bírom a legjobban, hogy jó, nem a legjobb oldal, de, ha kritizálnak, akkor csinálják már kedvesen! Mit ártottam én nekik, hogy most ilyen durván szóljanak be nekem?! Nem rég jött egy ilyen üzi a csetemen:"Dögölj meg Gerike, sz*r az oldal"(Csillagozás nélkül). Most azért dögöljek meg, mert csináltam egy oldalt?! Hát úristen...*előre tekerés* Ráadásul az ő oldala jobb? Meg volt egy --------- nevű gyerek a csetemen, akiről kiderült, hogy az egyik kedvenc oldalam egyik szerkije. És olyan rondákat ír nekem, hogy.....*előre tekerés* Najó, az ő oldala ezerszer jobb mint az enyém, de ettől még nem képzelheti, hogy ilyen durván beszól! És utána annyival megvan oldva az egész, hogy elmeg, és bocsánatot sem kér...*előre tekerés* És még sorolhatnám mennyien sértettek meg ilyen ügyben. Én meg egy szót sem szólhatok mert lebannolnak, vagy ilyesmi. Azért mindenben én sem vagyok jó! De az oldalszerkeztésben jól vagyok, csak nem olyan témában, ahogy ő csúfolt! Ahh!

Idézet
2010.04.28. 20:20
Ádám

Én azért nem bírom a kritikákat, mert az én oldalamon a legtöbben (akik sokszor panaszkodnak nekem az oldalról) meg se nézik, el se olvassák a menüpontot csak rákap hogy ez nem jó az nem jó. Ezt annyira utálom!

Idézet
2010.04.04. 19:27
Lucy

Nanááá XD Majd akkor magamra veszem mások hülyeségeit ha három ilyen bénának összesen lesz negyedannyi problémája, mint nekem egyedül. Egyébként is, alapelvem hogy a kritika csak építő lehet, az, hogy rossz szándékkal írták-e, már csak részletkérdés.

Idézet
2010.04.04. 10:35
Yuki

Az attól függ... Ha szépen, kultúráltan leírják mi a véleményük az egész jól fogadom. Mindenkinek meg van a saját véleménye. Szerencsére nem vagyunk egyformák.

Idézet
2010.04.02. 17:39
NNNorbert

Hát szerintem egész jól... Mindenkinek megvan a saját véleménye...

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments