Csatlakozz te is!

A közösséghez


Kedvenc évszakod?

Hűvös ősz? Havazó tél? Ébredező tavasz? Tüzes nyár?

Írd meg te is!


Balaton verseny

Gyűjts minél több információt a Balatonról, és oszd meg velünk!

Nevezési határidő: 2017.07.23.


Kedvenc énekes/együttes

Készíts portált a kedvencedről, nevezz, és nyerj!

Eredmény: 2017.05.07.

Talányos
G-Pozitív
G-PORTÁL KRITIKA
G-PORTÁL KRITIKA : Új hozzászólás
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Szia Miyuki!

Ha egy már létező, de inaktívnak tűnő portált szeretne valaki szerkeszteni, nincs más dolga, mint írni egy e-mailt a webmester@gportal.hu címre a létrehozni kívánt portál címével, s ha valóban inaktív, akkor töröljük, így a cím felszababul.

Bejegyzés:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
  SúgóSúgó
[505-486] [485-466] [465-446] [445-426] [425-406] [405-386] [385-366] [365-346] [345-326] [325-306] [305-286] [285-266] [265-246] [245-226] [225-206] [205-186] [185-166] [165-146] [145-126] [125-106] [105-86] [85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]

2017.11.04. 13:27

Egyet tudok érteni az előttem szólóval. :S Az elmúlt két hétben ahogy böngészgettem, én is ráakadtam egy oldalra, ahol társszerkesztő voltam. Viszont erre csak az akkori kinézetből jöttem rá, még maga az oldal témája is kérdőjeles volt most. :S Valóban megfontolandó lenne átszűrni az oldalakat. :S

Akár készíthetnénk ebből egy kisversenyt is :D Lehetne egy olyan, hogy verseny keretében kellene összegyűjteni a tartalom mentes oldalakat. ^^ Persze utána a szerkesztőség átnézné, hogy valóban az e, de így hátha tudunk segíteni kiszűrni.


2017.10.22. 12:49
Asuna

Szerintem Lachla észrevétele és javaslata valóban megfontolandó. :) Tényleg nem ártana egy nagytakarítás. Rengeteg regisztrált oldal létezik rajta, amelyen évek óta nincs aktivitás, de még sokesetben tartalom se. Nagy része rég elfeledett cím, aminek a létezéséről már maga a tulajdonosa sincs tudatában, hogy rendelkezik egy ilyen oldallal. Ezek megszüntetését érdemes lenne előtérbe helyezni az aktivitás felébresztése mellett, amellyel letisztulnának a ranglisták és több lehetőség nyílna az új portáltulajdonosok előtt regisztráció terén. Ha kevesen vagytok vagy segítségre lenne szükségetek bármiben, én örömmel állok a rendelkezésetekre, grafikusként és/vagy kommunikációt érintő feladatkörökben.

Üdv,
Asuna

asuna.gportal.hu


2017.10.14. 13:23

Jó reggelt mindenkinek!

Bár a mostani oldalam még elég új dolog, tíz évvel ezelőtt csináltam az első oldalamat itt a g-portálon, amit évekik szerkesztgettem. Sajnos egy akkori problémám még mindig él, bár tény, hogy akkor még nem volt merszem írni róla. :D

A problémám pedig az aktív/inaktív oldalakkal van. Szükségesnek tartom hogy valamit lépjen a g-portal az ügy érdekében, mert eléggé elszomorít, hogy itt ülök magamban és egyszerűen képtelen voltam még tíznél több jó aktív animés oldalt találnom. Egymás után vannak a listán azok az oldalak amik tegnap, meg amik öt éve frissítettek.

Nem akarom hogy az inaktív oldalakat kitöröljék/leszedjék a ranglistáról, mert vannak köztük jó értelmes oldalak, de akarok egy módot hogy könnyebben találhassak köztük aktív oldalakat.

Az ötletem vagy egy második toplista, ahol csak aktív oldalak jelennek meg (szerintem egy évnyi inaktivitás után kerülhetne le erről a listáról) vagy csak egy gombot a toplistán ami kiszedné ezeket az oldalakat.

Ez egyrészt a nézelődők dolgát is megkönnyíti, márha nem egy sorozat adatait keresik, hanem egy helyet ahol beszélgethetnek, és emellett az új szerkesztőkét is, mivel könnyebben rájuk találnak majd az emberek. (Ki van zárva, hogy a többszáz nulla látogatós oldal közül halásszam ki az új portálokat, bocsi, de nincs energiám a dologhoz...)

Ha ezt túl bonyolultnak találjátok, akkor esetleg a név mellé ki lehet írni egy dátumot, hogy mikor szerkesztettek legutoljára akármit az oldalon. Nekem komolyan már az is elég lenne... :/

 

Emellett ez inkább egy kérdés, de van rá szándék, hogy az iszonyat régi oldalakat amin SEMMI sincsen, meg az oldalakat amiket bezártak kitöröljétek? Mert nincs semmi baj az inaktív oldalakkal amin van tartalom, de az üres portálok a helyet meg a nevet is foglalják (Tudom, hogy lehet nektek írni ha akar az ember egy foglalt nevet, de nem mindenki tud erről/akar ezzel szenvedni, sajnos az emberek túl lusták ehez). Ha csak lusták vagytok végigmenni ezeken az oldalakon, szerintem könnyedén találhattok itt embereket akik kisegítenének titeket a dologban. (Én biztos segítenék ha kellene, nem nagy szám mondjuk napi 10 oldalt elküldeni nektek amin nincs semmi tartalom.)

 

Egyenlőre ennyi lenne, bocsánat hogy ilyen hosszúra sikeredett az üzenetem. :) És tudom, hogy ez félig meddig ötlet is, de nem tudom ezek mennyire megoldhatóak, úgyhogy a panaszkodás része biztosabb mint az ötletadás. :D

 

Viszont ha én rontottam el valamit, és van egy hely ahol könnyen találhatok aktív oldalakat, kérlek szóljatok nekem, és kérlek tegyétek könnyebben megtalálhatóvá a dolgot, mert én tényleg nem találtam semmit azon kívül, hogy szépen végigmegyek minden egyes oldalon. :/

 

Köszönöm az olvasást,

Lachla


2017.07.19. 15:31

 Szeretném, ha a problémámnak és a G-Portál által tanúsított pökhendiségnek lenyomata maradjon valahol az oldalon/éterben.

 Adott egy oldal, mely pszichiátriai kórképet propagál. Ez az anorexia nervosa, mely a tinédzser korú fiatalakotat érinti leginkább, köztük engem is (érintett). Az oldal szerkesztője elég jó úton halad afelé, hogy a magamfajta betegséggel rendelkező naiv kislányokat visszarántsa egy-egy shubba, amely a beteg életével járhat.

 Miután megtaláltam ezt az oldalt, 2017 július 1-jén, első dolgom az volt, hogy ezt a káros hatású oldalt jelentsem a G-portál ""tisztelt"" szerkesztőségének, hogy az esetleges veszélyt elhárítsam, mivel én is voltam mélyponton, tudom milyen, és milyen egyszerű visszaesni és újból kikászálódni ebből a helyzetől.

 Megdöbbenésemre a szerkesztőség képtelen volt válaszolni az e-mailemre, ezután a tegnapi napon megkíséreltem egy újat írni, amire még nem kaptam választ. Pedig tudtommal kéne egy ilyen jellegű levélre válaszolni, legaláb annyit, hogy miért nem teszik meg azt, amit kértem.

 Ekkora nem-törődömséggel én még nem találkoztam. Tudom milyen helyzetben van ez az ország társadalmi viszonyokat, rétegeket tekintve, de azt nem vártam volna, hogy a G-Portál, mely még pár éve úgy védte az ügyfeleit, ennyire pökhendi lenne.

 2006-ban regisztráltam először a G-Portálra, teljesen más volt a felállás, aktívan szerkesztettem 2014-ig, majd abbahagytam. Több pénzt itt hagytam 8 év alatt. Nem tudom, kik, illetve MIK üzemeltetik ezt a tárhelyet, de úgy gondolom azok a jelzők a fiatalabb szerkesztők miatt nem idevalók, amiket most legszívesebben ideírnék.

 Szeretnék " gratulálni " a szerkesztőségnek ehhez a minőségi mélyrepüléshez, munkához. Ne adja a jó Élet, hogy valaki a G-portál hanyagsága, gusztustalansága miatt kórházba kerüljön, de ha ne adj isten megtörténne, akkor hasonló "jókat" kívánok ennek a szeméttelepnek, mint annak a betegnek, aki átéli azokat a borzalmakat. 

 

 


2017.03.07. 09:26

Sziasztok!

Nem tudom, mi lenne a megfelelő hely az észrevételhez, ezért írom itt is.

1. Nagyon jó lenne, ha az egyszerű modulok működésének tulajdonságait globálisan be lehetne állítani.
Kifejtem: Rendkívűl idegörlő, amikor napi 20 cikket írok ki, és minden egyes cikknél külön-külön kell beállítanom ezeket. Pl: engedélyezem-e a hozzászólás. Ha engedélyezni szeretném, akkor ezt mind a 20 cikknél egyenként kell kipipálnom és elmentenem, ez botrányosan sokáig tart.

2. Modul cikkek szerkesztő cseréje
Kifejtem: Rendkívűl felhasználóellenes, időfaló fajta. Például egy JCE Editor sokkal hatékonyabb választás lenne. A jelenlegi elavult szerkesztő "kódnézetben" is szörnyű: még csak nem is tördeli a sorokat úgy, mint például egy egyszerű jegyzettömb, ami már önmagában is rendkívűl megnehezíti, különösen a kezdők számára a használatát.
Ha nem a kódnézetet használom: nem tartja az előzőleg használt beállításokat, pedig már egy "egyszerű" M. Word is tartja az előző műveletet, például: Ha beszíneztem egy mondatot vagy szót pirossal, akkor a következő szó, amit kijelölök, hogy beszínezem, az előtte használt, vagyis piros színt fogja alkalmazni. Ezzel szemben ez a szerkesztő újra megköveteli a színkód beállítását.

3. Kiegészítők, avagy cicomázók mentése, módosítása
Kifejtem: Szintén maga a szerkesztő rejti a legnagyobb problémát. Ha elmentek egy cikket kódnézetben, majd megnyitom azt újra, akkor nem a kódnézetben nyitja azt meg újra, pedig ez egy megoldása lenne annak, hogy a különböző portál díszítő elemek ne állítódjanak el az elmentésüket követő módosítás után. Kivétel nélkül a portál minden díszítő eleme csak egyetlen alkalommal írható, illeszthető be, ez pedig a legelső alkalommal van. Ha példul egy "mozóképek" modult varázsolok a portálomra, elmentem, majd ismételten megnyitom a modult, akkor a modul nem fog már működni még akkor sem, ha nem csináltam benne semmi módosítást, csupán a mentésre mentem rá, ha csak nem teljesen nulláról kezdem írni újra a cikket, illetve ha mentés nélkül lépek ki. Tehát a GPortál szerkesztője éppen a szerkesztésre alkalmatlan szerkesztő.


2016.10.26. 12:12

A forráskóddal beszúrt HTML5 YouTube-videók nem jelennek meg.


2016.08.27. 23:10
Ánizs

Még valami: Most nézem, hogy a labdarugas.gportal.hu teljesen üres, még a bejelentkezés modul sem látható. Még a labdarugas.gportal.hu/belepes aloldalon sem jelenik meg a bejelentkezés modul. Miért van ez? Ez valamiféle bug?


2016.08.27. 23:04
Ánizs

Hali!

Lehetne-e valamit csinálni a   penz.gportal.hu oldallal? Nincs tartalom azon a portálon és átirányít egy nem G-Portál oldalra. Szerintem ennek semmi értelme és destruktív, mert elfoglalja mások elől a hasznos domaineket.


2015.08.18. 10:21
orchiq

valaki tud segíteni? Barionnal töltöttem volna fel a kredtijeim a barionról levonta de nem került fel az oldalamra a vásárolt kreditjeim és emailt se kaptam a gp-től meg semmi 

valaki segítene _? mert jól jönnének a kreditjeim...


2015.03.09. 11:02

gayana18: Amennyiben olyan portálról van szó, ami nem illik az adott kategóriába, bejelentés esetén azonnal át szoktuk helyezni a témának megfelelő listába. A "valójában semmi nincs, mind ugyanolyan" informácóval sajnos nem tudok mit kezdeni, nem tudom, pontosan mely oldalakra gondolsz, és ténylegesen milyenek is azok az oldalak, amelyekről írsz.

Nem láttam még olyan portált, ami vírust, kémprogramot terjeszt, ezek feltételezések vagy tényleg találkoztál velük? Ha utóbbi, akkor kérlek, mielőbb írj levelet a webmester@gportal.hu címre. Köszi!

Mindig minden bejelentéssel foglalkozunk, s amennyiben az eset intézkedést igényel, mindig megtesszük a szükséges lépéseket.


2015.03.08. 12:32
gayana18

Nekem az nem tetszik, hogy becsapós módon, néhány témában olyan oldalak vannak az élen, amiken valójában szinte semmi nincsen, mind ugyan olyan, ugyan az az ember szerkeszti, és egyik napról a másikra tűnik fel az első helyeken. Szinte minden nap felnézek a portálok listájára, és tudom hol melyik portál volt eddig az első 5-ben, így feltűnik, ha valamelyik hirtelen lesz "népszerű".

Miért lehetséges hogy ilyen kamu oldalak létezzenek, akár vírusokat, kémprogramokat terjesszenek, különböző reklámoldalakat dobjanak be?

Ha jelzik az ilyen oldalt, azt miért nem lehet azonnali hatállyal törölni? Kezdem azt érezni, hogy ilyen kamu oldalakkal van tele a Gportál, és sok régi hívet veszít így az oldal!


2015.02.11. 14:08

Szia Miyuki!

Ha egy már létező, de inaktívnak tűnő portált szeretne valaki szerkeszteni, nincs más dolga, mint írni egy e-mailt a webmester@gportal.hu címre a létrehozni kívánt portál címével, s ha valóban inaktív, akkor töröljük, így a cím felszababul.


2015.02.11. 13:59

Sziasztok :)

Nem tudom, hogy ezt ide, vagy az ötletládába kellene e írnom, de elnézést, ha a másik részre tartozna. 

Egy olyan dolgot vettem észre, vagys pontosabban tapasztaltam, hogy lassan elfogy minden értelmes webcím. Nem az, hogy nem lehet újakat létrehozni, de ha van például egy anime cím, pl Sailor Moon, akkor annak már szinte az összes lehetséges változata el lett használva. Viszont az oldalak 90%-a már 4-5-6-7 éve bezárt. Hamarosan nem lehetne egy olyan karbantartást csinálni, hogy a már pl 3-4 éve megszűnt oldalakat törölni, így újra kilehetne adni a címeket. Rengeteg ilyen oldal van. Tudom, ez rontaná a statisztikát, és kevesebb oldal lenne létrehozva, de így fel tudnánk használni olyan oldalcímeket, amikre mégis csak könyebb rátalálni.


2015.01.20. 15:37

Emma: A Szerkesztő ajánlatánál is tapasztaltam már, hogy valaki a kedvencének megadja a maximális csillagot, a többieknek pedig szándékosan a legkevesebbet. Ezenkívül ugyanúgy számítana a látogatottság, hisz minél több ismerőst, látogatót tudsz rávenni a szavazásra, annál előrébb kerülhetnél. Érdekes is lehetne ez a pontozós toplista, de attól tartok, több problémát, vitát szülne, mint amennyi pozitívummal járna. Ha ihletet kapsz további ötleteléshez, dobd be az Ötletládába: LINK


2015.01.13. 19:49
Emma

Az sem gond, ha ez a két bejegyzést törlitek, mert ha egy ilyen egyén olvassa, akkor ebből is erőt merít. - Egyetértek, így is tettem, SU.

Kipattant a fejemből egy ötlet, ami bizonyára hülyeség és nem megvalósítható. Azért leírom, hátha. Sokszor olvasom, hogy a portálok nem megfelelő helyen vannak a "ranglistán", mert a látogatók száma nem a minőséget jelenti. Működhetne egy olyan, mint a szerkesztő ajánlatában, pontozás alapján lenne a lista. Lehet ennyi oldalnál ez nem kivitelezhető, az tény viszont, hogy sokszor a "siker" miatt bántják a szerkesztőket.


2014.05.26. 20:20

Hirdetések a G-Portálos weboldalakon a portál tetején és a portál alján találhatóak. Chatből kivettem, hogy te a Cotmin féle hirdetésekre panaszkodsz, ami G-Portálon nincsen. A portál tetején található banner, és a portál alján található Origo banner helyezkedik el csak a portálokon, és ezzel ki is fújt a mi részünkről.

Cotmin féle hirdetésrendszer egyfajta vírus, ami a böngészőbe beépülve számos hirdetést helyez el a weboldalakon. Ennek eltávolításáról a Google -ben részletesen olvashatsz. 

 


2014.05.26 19:01
Dollium

„ MENNYI MÁR A HIRDETÉS AZ OLDALAKON?! Undorító. Miért csináljátok ezt? Éppen ez volt annyira jó a G-Portálban, hogy akik nem rendelik magukat halommá kreditekkel azoknak sem hemzseg a portáljuk hirdetésektől, de most. Ráadásul olyan lehetetlen helyeken és olyan méretekben, hogy ez már undorító. Értem, hogy minden bizonnyal így sem fog csökkenni a G-Polgárok száma, de én biztosan itt hagyom, mert elszomorít, hogy a rengeteg jó új dolog és újdonság mellett a lehető legrosszabb negatívummal is számolni kell a portálom szerkesztésénél. Nagyon beletud rondítani a hirdetés a portál küllemébe, sajnos :/ Biztos nem hat meg titeket, hogy most egy ember szóvá teszi ezt "hűha", de szeretném ha tudnátok, hogy a G-Portál is kezd a külföldi tele reklámozott halom-portál rendszerek közé tartozni ha így tele lesznek az oldalak zsúfolva reklámokkal :/ Inkább lenne ismét fizetős a portál létrehozása akkor egyszer kifizetem, de ne legyen ennyi hirdetés és havonta fizethetem a mentesítését.


2014.05.26. 19:01
Dollium

MENNYI MÁR A HIRDETÉS AZ OLDALAKON?! Undorító. Miért csináljátok ezt? Éppen ez volt annyira jó a G-Portálban, hogy akik nem rendelik magukat halommá kreditekkel azoknak sem hemzseg a portáljuk hirdetésektől, de most. Ráadásul olyan lehetetlen helyeken és olyan méretekben, hogy ez már undorító. Értem, hogy minden bizonnyal így sem fog csökkenni a G-Polgárok száma, de én biztosan itt hagyom, mert elszomorít, hogy a rengeteg jó új dolog és újdonság mellett a lehető legrosszabb negatívummal is számolni kell a portálom szerkesztésénél. Nagyon beletud rondítani a hirdetés a portál küllemébe, sajnos :/ Biztos nem hat meg titeket, hogy most egy ember szóvá teszi ezt "hűha", de szeretném ha tudnátok, hogy a G-Portál is kezd a külföldi tele reklámozott halom-portál rendszerek közé tartozni ha így tele lesznek az oldalak zsúfolva reklámokkal :/ Inkább lenne ismét fizetős a portál létrehozása akkor egyszer kifizetem, de ne legyen ennyi hirdetés és havonta fizethetem a mentesítését.


2014.02.24. 16:52

Noname: ezt az előző hozzászólás alapján is gyanítottam, de ahhoz, hogy meg tudjuk nézni, mi lehet a gond, kellene a hibás fórum elérhetősége is :)


2014.02.24. 15:40
Noname

Na, a szóismétlés megy nálam... (nem tudok magyarázni). :D Az utóbbi elég sokszor előfordult, azóta az új fórumon törekszek arra, hogy ne írja ki ezt, ha témát vagy hozzászólást törlök. :) Konkrétan ezt írta ki:

 25 |  4294966577 |  2013.09.30. név


2014.02.24. 15:16

Noname: A fórum egészének reformjára lenne szükség, reméljük,  a jövőben ez is megvalósul. Az ötletládába (link) írd be nyugodtan azokat a funkciókat, amiket szívesen látnál viszont a fórumon. Ha van olyan fórum, aminek a felépítése, funkciói tetszenek, azt is linkelheted. Az utolsó pontról pedig kérlek, dobj egy mailt nekem, a problémás fórum modul linkjével együtt, s utánanézünk (nem kellene ilyet produkálnia).


[505-486] [485-466] [465-446] [445-426] [425-406] [405-386] [385-366] [365-346] [345-326] [325-306] [305-286] [285-266] [265-246] [245-226] [225-206] [205-186] [185-166] [165-146] [145-126] [125-106] [105-86] [85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]

 
 
HÉT KÉPE

Küldj be Te is képet! >>>

 
TÁRSALGÓ
 
HÍRFOLYAM
Friss hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Melyik a kedvenc minijátékod?

Tippjáték
Kakukktojás
Képkirakó
Öt eltérés
Gondoltam egy...
Kommentelős
Kreditkereső
Mindet szeretem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TÁMOGATÓK

AndreaSerlegBolt
UIP Duna Nemzetközi FIlm Kft
Horgolt Csoda
Moments

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints